POCKIES IN DE MEDIA

RADIO, TV, BLOGS, ALLES

PERSBERICHT VLAANDEREN:

PERSBERICHT – Pockies presenteert boxershorts met zakken op Belgische markt

Fijne boxershorts die fantastisch zitten en er goed uitzien, met als extra feature handige zakken. Dat zijn Pockies. Ideaal om bijvoorbeeld je telefoon, sleutels of paspoort bij de hand te houden. Het idee ontstond ooit spontaan in een studentenhuis, maar de comfortabele boxershorts bleken in Nederland al snel een doorslaand succes. Nu wordt de stap naar België gemaakt. Op de bank, tijdens het hardlopen of als short in de zomer: Pockies bieden je ultieme vrijheid.

De nieuwe collectie
Gave boxershorts voor zowel heren als dames mét praktische pockets: Pockies is de eerste onderbroek met zakken. Behoorlijk uniek dus. Te gebruiken als onderbroek, maar dankzij de ruime pasvorm ook prima te dragen als korte broek. Pockies zijn er voor iedereen: klein, groot, jong, oud, bierbuik of sixpack. De nieuwe collectie is uitgevoerd in de trendy pastelkleuren blauw, roze en groen. Denk aan boxers met blauwe streepjes of witte kruisjes, maar ook aan grappige prints met hartjes, slippers of strings en bh’tjes. Tja, waarom niet… in een vrolijk broekje loopt toch iedereen graag rond?!

Duurzaam en sociaal
De distributie van de boxershorts met zakken heeft Pockies uitbesteed aan een sociale werkplaats. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld omdat ze een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking hebben, coördineren en verpakken de bestellingen. Daarnaast zet Pockies in op duurzaamheid. Bestellingen worden zoveel mogelijk op de fiets bezorgd of met auto’s op groen gas.

Over Pockies
Waar laat je je telefoon als je lekker op de bank ligt te relaxen? Vanuit die vraag ontstond het idee voor Pockies: het comfort van een fijne boxershort, met de functionaliteit van zakken. Inmiddels kun je kiezen uit verschillende designs voor dames en heren. Goed om te weten: vanaf €40 krijg je €5 korting en vanaf €50 zijn de verzendkosten gratis. Heb je besteld? Dan ligt er binnen drie werkdagen een pakket Pockies bij jou op de mat. Don’t let pants slow you down. Bekijk het complete assortiment op www.pockies.be.

NEDERLANDERS KENNEN ONS O.A. VAN:

EN HET GEHELE OVERZICHT:

TAGMAG  – wedstrijd

Q-music  – fragment

RTL NIEUWS  – artikel

LINDA NIEUWS  – cadeautip

QUOTE  –  interview

FUNX  –  interview Hef 

HYPEMERCHANTS  – artikel

FASHION UNITED  –  artikel

GET BOWTIED  –  blog

POCKIES PITCH OP DUMPERT  –  dumpert

RTL Z IN ZAKEN  –  pitch

MONSIEUR CADEAU  –  blog

BIJ BANU  –  blog

DANN HENSUMS  –  blog

RTV NOORD  –  artikel

DAGBLAD V/H NOORDEN  –  artikel

THE STATE OF MIND MAGAZINE  –  interview

UKRANT  –  docuserie

STUDENTEN.NET  –  artikel  +  prijsvraag

3FM: COEN EN SANDER SHOW  –  fragment

NPO: HALLO NEDERLAND  –  nieuwsfragment

RTV NOORD  –  nieuwsfragment

DAGBLAD V/H NOORDEN  –  artikel

OPENCOMPANIES  –  artikel

GRONINGER STUDENTENKRANT  –  artikel

Ook geïnteresseerd in een interview met Pockies?
Neem contact op met Michiel Dicker: 06-21715581.
Of stuur een e-mail naar michiel@pockies.com.