WIL JE NIKS MISSEN?

Het kost je maar luttele seconden om altijd op de hoogte te worden gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen bij Pockies.

VERZENDKOSTEN

HOE ZIT DAT NOU PRECIES?

In België gaan onze verzendingen via Cycloon Post, PostNL en DHL. We proberen de verzendkosten voor jou zo laag mogelijk te houden, vandaar dat we een deel van de kosten zelf betalen. Hoe werkt dat?

Kosten België, Nederland en Duitsland:
Bij bestellingen met een totaalbedrag €50,- of meer nemen we de verzendkosten geheel voor onze rekening. Als je nog niet helemaal klaar bent voor de full-blown-Pockie-Package-Experience vragen wij om een bijdrage van €2,95.

Kosten Rest van de Wereld:
We bezorgen ook in de rest van de wereld! Londen, de Bounty-eilanden of Rio de Janeiro, het maakt niet uit. Die Pockies komen jou kant op. Omdat onze bezorgers hiervoor grote afstanden moeten afleggen ligt de prijs wat hoger. Voor €9,99 leggen wij de Pockies bij jou op de deurmat.
NIEUW: boven de €50,- betaal je ook geen verzendkosten!

Levering België:
Het zal ongeveer 2-3 werkdagen duren voordat de Pockies arriveren. Je wordt wel voorzien van een Track & Trace code dus je ben constant op de hoogte.

Levering Nederland, Duitsland en de Rest van de Wereld:
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis. Dit doen we al vanaf het begin in Nederland en hier gaan we niet mee stoppen. Alle bestellingen die na vieren geplaatst zijn vertrekken de dag daarop met de post! En wellicht al eerder!
De volgende dag in huis deal kunnen we helaas niet voor heel Europa garanderen. Door de grote afstanden kan het een aantal dagen duren:

  • 2-3 werkdagen naar België en Duitsland
  • 3-5 werkdagen naar EU-landen
  • 5-15 werkdagen voor alle andere internationale bestellingen

Track & Trace:
Bij elke bestelling wordt een Track & Trace code geleverd en verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Helaas komt deze af en toe in de spambox terecht dus als je hem niet ontvangen hebt check die dan even.